14 Aralık, 2010

bumbum

benim için bumbum kişisi, yani bilinen ismiyle onor bumbum..

hayatıma bir kaç sene önce tam ihtiyaç duyduğum sırada, erkek arkadaşımın kıçıma tekmeyi bastığı bi zaman evet, şans eseri konseri olduğu için ekşisözlükte başlığını görmem üzerine girdi.
yahu dedim ne bu onor bumbum, ordan linklerle şarkılarına, bir şekilde de kendisine ulaşmayı başardım.

erkek arkadaşımın popomdaki tekme izi geçene kadar sadece günlerce ve haftalarca şarkılarını dinledim. ciddiyim ama, başka hiiiiç bişey dinlemedim.
bu sebeple bende özel bi yeri var tüm şarkılarının. ihtiyacım olan nefes alma teneffüsünü ve süresini içimde bulmama yardımcı olmuştu.
eve kim gelse parçalarını dinletir, dinleyenlerden de güzel yorumlar alırdım. sonra baktım hala dinliyorum, tamam dedim, olmuşum ben. :)

ne zaman kendi kendime mektup yazasım gelse parçalarını açıyorum bumbum kişisinin.

şimdi, o senelerdir bir grup insanın bildiği parçaları albüm halinde elimize almak üzereyiz. şahsen ben kendi adıma çok heyecanlıyım.
hem türkiye'nin sonunda downtempo ve türkçe bir albüme kavuşmasını görmekten hem de bu albümün evrimine ufaktan da olsa şahit olmanın getirdiği tatmin yüzünden.

15 aralık'ta the hall'da albüm lansmanı var. öyle kocaman kocaman ünler getirmiycek albüm bu adama, zaten istediğinin o olduğunu da düşünmüyorum.
ama en azından şundan eminim ki ülkede çıkan müzik çeşitlemesi içinde hak ettiği yeri bulucak.

Onor Bumbum - Dokun from onor bumbum on Vimeo.