19 Haziran, 2007

* rüyamda hayatımda yüzünü hiç görmediğim bi adam gördüm, aşık oldum. adam bi şekilde bizim evdeydi ama aşık olduğum yer apartmanın içinde her nasılsa aparmana yığdığım boya badana ve çerçöp pisliklerini sokağa taşıdığımız andı.. gittim sarıldım çocuğa. aslında çocuk da üvey kardeşimdi, bi anda bütün değer ve ahlak yagılarını kafamdan geçirdim uykumun ortasında. hatta aklıma woody allen bile geldi. (o da üvey kızıyla evlendi, ne var)
bi de rüyamda rüya gördüm. bizim izmirdeki ev yanıyomuş. babam da burda, anneme telefon açıyorum ve yangın seslerini duyuorum. hiç bi şekilde anneme ulaşamadım açmadı telefonunu, herhalde evde unuttu dedim. yanında olmadığı telefonun bir şekilde açılması ve benim yangın sesini duyabilmem de rüya teknolojisi sanırım. sonra bi baktım aslında rüyaymış bu. sonra rüyamda yine de kıllandım annemi aradım, sonra sabahın köründe annemi neden arıyorum dedim kapattım. tüm bunların halen rüyamda oluyor olması da ayrı bi saçmalıktı.

acaba şu anda da rüyada olabilir miyim? yok ama sigara içtim, ağzımda çoook çirkin bi tad var bu rüya olamaz.. hem insan rüyasında bloguna yazı girdiğini görür mü, çok çirkin bi rüya olur o.